Victoria contra Bera Bera

18/11/2021

El Unes Fc Barcelona va tornar a la senda de la victòria dissabte passat després de la seva visita a Ferrol. El partit davant l’equip del Bera Bera es presentava com una prova de foc per a l’equip d’Óscar Trigo, encara que la imatge i el joc de l’equip la setmana anterior van deixar bones sensacions, el guanyar a l’equip donostiarra en el pavelló Juan Carlos Navarro era un pas obligatori per a mantenir l’objectiu de la permanència directa i a la passada a la següent fase d’ascens, a la qual aspira jugar un equip jove i en construcció com el que es presenta aquesta temporada. Encara que el Bera Bera, sumava dues derrotes de dos partits, els resultats i el joc desplegat per l’equip de Sant Sebastià no donaven cabuda a la relaxació. Amb un joc molt marcat pels seus jugadors referencia Ariel Calderon i Aner , dos jugadors referents en la categoria, es presentava un partit amb les espases en tot l’alt.

En el primer quart, ja es va poder intuir el que oferiria la primera part del partit, els de Sant Feliu, van començar amb molta intensitat defensiva, ajustant el 2×2 amb els jugadors referència i realitzant transicions ofensives que aviat van donar els primers avantatges en el marcador per a l’equip local, mediat el primer quart, una apagada general va obligar a parar el partit quan l’equip local se sentia més còmode. Aquesta aturada no va afavorir en res els interessos de joc, ja que quan es va reprendre el partit, va aprofitar Bera Bera de la mà de Aner i Calderón per a retallar diferències.

La segona habitació, més del mateix, els dos jugadors visitants martellejant la cistella del Unes Barça, i l’equip local realitzant ràpides transicions i un joc ofensiu coral, finalitzat en moltes ocasions per Fernando Valderrama i Biel Carbó, que no donaven treva a l’equip visitant,

En la tercera habitació, l’equip local va sortir amb una mica de falta d’intensitat defensiva, la qual cosa va aprofitar Bera Bera per a estrènyer els punys i acostar-se perillosament al marcador. Un temps mort providencial d’Óscar Trigo, ajustava la defensa presionant al seu jugador més carismàtic Aner i donava tranquil·litat a l’atac blaugrana, en cinc minuts el partit es va transformar en un domini acaparador dels jugadors locals, que negaven el joc ofensiu de Bera Bera i mantenien un joc coral en atac posicional per a facilitar els tirs alliberats dels Killers de la jornada Biel Carbó i Fernando Valderrama. Ja no va haver-hi més que fer per als de Joxan Botas, ja que es quedaven sense idees en atac davant la muralla defensiva de l’equip català.

Finalment, l’equip va poder fer jugar a Teo els últims minuts del partit després de ser baixa per al grup durant aquests dos primers mesos de competició. Sempre és una bona notícia recuperar efectius que sens dubte donaran més profunditat de banqueta per als següents partits que haurà d’afrontar el equip