Activitats per empreses i escoles

L’UNES Unió Esportiva, a banda de dedicar-se a la competició i pràctica esportiva del bàsquet en cadira de rodes, també ofereix serveis d’activitats dinamitzadores de grups en esports adaptats. Gràcies als més de 30 anys d’experiència i pel fet de comptar amb un equip especialitzat, aquestes activitats resulten tot un èxit.

No hi ha dubte que experimentar en el propi cos i posar-se al lloc d’una persona discapacitada, no només fa més propera la sensibilització, sinó que contribueix, a posteriori, a la valoració de l’esforç d’aquest col·lectiu d’una manera extraordinària.

activitats-Unes-FCBarcelona

Objectius

– Engrescar els participats a realitzar activitat física adaptada.
– Sensibilitzar en el món de la discapacitat.
– Distingir diverses discapacitats i les seves possibilitats de mobilitat.
– Conèixer les dificultats i l’esforç d’aquestes activitats.
– Gaudir de l’esport adaptat.
– Reconèixer les limitacions segons la discapacitat.
– Valorar, a posteriori, les capacitats de les persones amb limitacions.

Tot i que en un principi aquesta línia de serveis es va pensar per a empreses i una població adulta, a dia d’avui també s’ha desenvolupat i fet extensible a estudiants d’ESO, Batxillerat i, fins i tot, universitaris.

Projecte obert i personalitzat

Com que és un projecte obert i personalitzat, esdevé un programa flexible en funció de diferents factors, com l’edat dels participants, el nombre d’aquests, el lloc on es realitza, el temps disponible, etc.

Alguns dels esports que proposem són l’atletisme (curses amb articulació bloquejada, en cadira de rodes, amb els ulls clucs, salt de llargada), bàsquet en cadira de rodes, futbol, goal-ball, voleibol, etc.

Aquestes activitats són de caràcter eminentment pràctic, malgrat que de vegades s’hi incopora alguna explicació teòrica.

activitats-escoles-Unes-FCBarcelona