PRIMERA FASE FINALITZADA: INVICTES

20/03/2024

Aquest dissabte l'equip d'Unes Barça jugava a Hospitalet contra el CEM L'Hospitalet. Els dos equips ja tenien la seva classificació assegurada pels quarts de final, els nostres com a primers de grup i els d'Hospitalet de Llobregat com a quarts

Però el Unes Barça volia acabar la primera fase com a equip imbatut i sabia que havia de donar-ho tot per aconseguir-ho

Ja es va veure des de el primer quart, on els jugadors del Jaume Vilella, van sortir amb una pressió molt forta i sense deixar opcions ofensives a l'equip local, acabant el primer quart amb un marcador favorable de 2-31.

El segon va seguir amb la pressió i amb ajustos defensius, va seguir dominant el marcador, tot i que l'equip local trobava opcions ofensives per trencar la defensa blaugrana i amb un parcial de 8 a 16 va acabar el marcador amb un clar 10-47

El tercer i últim quart el tècnic Jaume Vilella, va provar la defensa en línia que ja ha fet en alguns partits i va donar molt bon resultat, ja que els parcials dels dos quarts amb uns clars 8-17 i 0-12, acabant la primera fase amb un marcador favorable de 18-76.

D'aquesta manera l'equip blaugrana queda com a únic equip invicte d'aquesta fase en el Grup B i desprès dels resultats de l'altre grup, es jugarà els quarts de final amb l'equip de BSR Melilla.

El primer partit el diumenge 7 d'abril a Melilla i la tornada el dissabte 13 d'abril al pavelló Juan Carlos Navarro de St. Feliu de Llobregat, tenint clar que l'equip que guanyi anirà a la Final Four.