VICTÒRIA PER A CONSOLIDAR LA PRIMERA POSICIÓ

02/03/2024

Aquest dissabte jugàvem un partit molt important, primer contra segon classificat, o el que es el mateix, Unes Barça contra UPV Valencia al Pavelló Juan Carlos Navarro de St Feliu de Llobregat.

Jornada que començava fent la foto oficial de la temporada 2023-2024 i en un horari gens habitual, les 12:15h

L’equip de Jaume Vilella encarava el partit amb la màxima exigència i concentrats perquè sabien que en cas de guanyar, asseguraven matemàticament la primera plaça de la primera fase de la Lliga Nacional

El partit va començar amb nervis pels dos equips, ja que els dos s’hi jugaven molt, i això es notava en el poc encert de cara a cistella, tot i això, el marcador va acabar favorable al conjunt de Sant Feliu per un 15-8

El segon quart va seguir amb una defensa més forta per part blaugrana i amb encert sota cistella de l’equip valencià que li permetia seguir en el marcador, per acabar amb el marcador de 33-21

En el tercer quart, es va seguir notant la falta d’encert per part dels dos equips, ja que dominaven les pèrdues de pilotes, atacs amb poc encert i amb un parcial del quart de 9 a 5, va acabar amb un marcador favorable als blaugranes de 41-26.

Arribant a l’últim quart, amb les mateixes sensacions que durant el partit, fallant molts tirs còmodes sota cistella, passes erronis, i amb una defensa amb bastantes errades, permetent a l’equip valencià seguir en el marcador, tot i que el marcador final va ser per 58-38

Ara en 15 dies visitem als nostres amics del CEM L’Hospitalet, en el que serà l’últim partit de la primera fase i en el que l’equip del Jaume Vilella, els hi agradaria acabar INVICTES en aquesta primera fase