Victòria còmode per seguir somiant

06/04/2022

L’UNES Barça guanya còmodament al BSR Vistazul

A l’hora programada, els àrbitres iniciaven el partit, amb uns minuts inicials poc inspirats pels jugadors blaugranes que a cinc minuts de l’inici forçaven a Oscar Trigo a demanar un temps mort per tal de reorganitzar el joc col·lectiu d’un Barça que no acabava d’entrar en el partit i que amb una intensitat impròpia de l’equip aquesta temporada rebia un parcial en contra de 6-13.

Les instruccions des de la banqueta van ser molt clares, intensitat defensiva i estructura organitzada en l’atac seguint el pla de partit concentrats en els rols de joc assignats. La pissarra del tècnic blaugrana va ser ben assimilada pels jugadors, que ràpidament milloraven les sensacions de joc i s’apropaven al marcador amb un 12-15 a favor de l’equip visitant.

En el segon quart, es va veure el joc més intens del partit, la defensa pressionant tota la pista de l’equip local, generava un desgast a un combatiu equip sevillà que veia com poc a poc la màquina blaugrana començava a generar el bàsquet que més agrada a l’equip. Una defensa consolidada generava constants errors en l’atac visitant i ràpids contraatacs i transicions de l’equip local que amb un 30-7 deixava el partit vist per sentència amb un marcador de 42-22.

El tercer i últim quart van servir per rotar banqueta i donar minuts als jugadors amb menys minuts que van saber aprofitar la seva oportunitat i van seguir sumant en el joc col·lectiu de l’equip, duplicant el marcador i l’avantatge final del partit amb un resultat final de 89-43 que tanca la primera volta d’aquesta fase d’ascens a la divisió d’honor i manté a l’equip de Sant Feliu dins la lluita per aconseguir el somiat objectiu.