TERCER PARTIT LLIGA NACIONAL

26/01/2016

Aquest dissabte 23 de Gener es va disputar la tercera jornada de lliga 1ª Divisió Nacional Grup Est Bàsquet Cadira de Rodes, entre els equips ADEMI Tenerife i UNES FC BARCELONA.

Partit vibrant des del principi fins el final entre dos grans equips i que es coneixen molt bé. Un començament de partit amb molt respecte i moltes imprecisions per part d’ambdues esquadres, coneixedors del potencial de cadascun dels jugadors en pista, per aquest motiu al final del primer quart el marcador reflectia un 4-9 a favor nostre. El segon quart l’equip local es va posar la roba de feina i no van perdre la cara al partit amb una bona pressió en tot el camp, arribant a posar-se per davant en finalitzar aquest segon quart, amb un parcial de 17-10 i un resultat al descans de 21-19 a favor dels de Tenerife.
Ja al tercer quart el nostre equip va començar a estrènyer molt més i es va començar a veure en l’electrònic marcadors ja més ajustats i a mesura que anaven passant els minuts la trobada s’anava decantant per al conjunt blaugrana encara que el ADEMI seguia pressionant en tota la pista però aquest esforç defensiu va ser molt elevat i va pagar un preu molt alt amb tres dels seus homes claus van haver d’abandonar la pista per 5 faltes personals. Arribant-se al final d’aquest tercer quart amb un parcial d’11-16, novament amb el Unes FC Barcelona per damunt i un ajustat 32-35. L’últim i definitiu quart va ser un esdevenir d’un cèrcol a l’altre, amb la diferència que el nostre equip no perdonava ni una, mentre que l’equip local desaprofitaven moltes cistelles sota el cèrcol contrari i amb percentatges de tirs molt escassos. Els últims minuts de la trobada van ser molt durs pel ADEMI que va acabar el partit amb un marcador en contra, amb un parcial de 10-16 i un marcador final de 42-51.