SI SI SI ANEM A LA FINAL FOUR, SI SI SI ANEM A VITORIA

21/04/2015

ANEM A la FINAL FOUR “VITÒRIA 2015”

Aquest dissabte jugàvem un partiu decisiu per al nostre equip, ja que l’eliminatòria de quarts de final, ens havia aparellat, una altra vegada aquesta temporada, amb Ademi Tenerife i el partit d’anada havíem perdut per 15 punts, 53-38 i havíem de guanyar-los per més de 15 punts a la nostra casa, a St. Feliu de Llobregat.

Durant la setmana havíem demanat a tota l’afició que omplís el pavelló Juan Carlos Navarro ja que era important crear un ambient i una pressió a l’equip de Ademi Tenerife, ja que havíem de remuntar 15 punts de desavantatge del partit d’anada.

El plantejament del partit va ser que en cada període guanyéssim de +4, per aconseguir aquesta meta de guanyar de 16 punts.

El primer període va començar bé, amb molta concentració per part dels dos equips, atacs poc fluids, es notava el respecte dels dos equips, la nostra defensa va ser més forta acabant amb un marcador de 12-5.

El segon període seguim amb el mateix treball defensiu, tancant be les entrades dels seus homes alts, no deixant tirar amb facilitat i en atac, buscant bones opcions de passada i de tirs, acabant amb un marcador de 20-11.

En la mitja part es va estar parlant que s’havia aconseguit el primer objectiu, arribar amb +9 en el descans i que era l’hora d’estrènyer als seus homes alts i acabar de rematar el nostre treball.

Així va ser, amb un gran treball, parant als seus homes alts des de la sortida de pilota i realitzant una forta defensa, recuperem moltes pilotes i provoquem diverses possessions de 24 segons. En atac es notava que estàvem més frescos, fent bons bloquejos, bones passades i buscant la millor opció en atac per agafar un bon avantatge en el marcador, acabant amb un 34-14.

Però lluny de relaxar-nos, en l’últim període seguim treballant de la mateixa manera, amb una forta defensa, que va ser la clau del partit, buscant contraatacs i treballant en equip en atac, amb bons bloquejos i amb tranquil·litat buscar la millor opció d’atac, que ens va permetre arribar al final amb un marcador a favor de 50-19.

És un somni fet realitat, al principi de temporada, volíem arribar als quarts de final com a objectiu principal, ja que havíem perdut a dos jugadors importants en la nostra rotació, però els jugadors actuals i l’equip tècnic han sabut treballar tots junts, com un conjunt i a part de realitzar una primera fase Històrica amb aquest 12 de 12 partits guanyats, ara després d’eliminar a Tenerife, ens plantem en una Final Four per intentar ascendir a Divisió d’Honor i ho farem el 9/10 de maig a Vitòria, contra els rivals: Burgos, Zuzenak i El Ferrol, solament els dos primers classificats podran pujar a la màxima Divisió estatal.

Agrair a tota l’afició que va estar al nostre costat i a les càmeres de Barça TV, Tv3 i Basquetexpress, així com Radio St. Feliu que estiguessin al nostre costat en aquest dia tan important per a la nostra Secció.

SI SI SI ANEM A la FINAL FOUR, SI SI SI ANEM A VITÒRIA