SEGON PARTIT LLIGA NACIONAL: CEM L’HOSPITALET – UNES FC BARCELONA

22/12/2015

Aquest diumenge jugàvem contra els nostres veïns CEM L’Hospitalet i ho fèiem en el Pavelló Gornal per acomiadar aquest any 2015.

Un primer quart on ja es va veure la concentració amb la qual els nostres jugadors sortien a la pista, amb una defensa forta, un atac amb tranquil·litat, buscant les millors opcions de tir i deixant el marcador amb un marcador a favor de 8-22.
El segon quart va ser bastant equilibrat ja que va haver-hi fallades en atac i en defensa per part dels dos equips, es reflectia en el parcial d’aquest quart on els dos equips van empatar a 10 punts, acabant la primera meitat amb un avantatge de 18-32.
Al tercer quart, va passar una mica més del mateix en el segon quart, opcions clares de tir, defensa forta però poc encert en el tir empatant una altra vegada en el parcial de 10 a 10. Acabant el marcador amb un 28 – 42.
I va arribar l’últim quart i aquí es va demostrar amb una sortida forta en defensa en pressió , no deixant passar de mitja pista als d’Hospitalet en alguns casos, provocant passades fallades i recuperacions de pilotes, deixant a l’equip local només en aquest quart amb 4 punts, marcant un parcial de 4 a 17, acabant amb un marcador final de 32 a 59.

BCR CEM (32): J. Torres 4, D. Campos 4, M. Alcoba 14, Dris 4, F. Fernández – quintet inicial -, D. Gallardo 4, T. Barruecos 2, S. Hernández, R, Meseguer.

UNES FC Barcelona (59): I. Martínez 8, T. López 6, O. Pérez 12, T. Sacristán 18, JC Guerrero – quintet inicial – A. Guerrero 9, D. Martínez 2, A. Parrilla 2, C. Rodríguez 2, I, Sánchez, L. Moya, A. Carrillo.

Àrbitres: Mulet i Figueredo.