MATEMÀTICAMENT CLASSIFICATS PER A LA SEGONA FASE

10/02/2015

Aquest dissabte jugàvem contra l’altre club del Baix Llobregat, Cem L’Hospitalet, equip que en el partit d’anada a St. Feliu ens va posar les coses complicades , sobretot en els dos primers quarts del partit. Desgraciadament per a l’equip d’Hospitalet només comptaven amb 6 jugadors per les baixes que tenien, sense opció a fer canvis.

Va començar el primer període, el nostre equip va començar amb una defensa en pressió tota la pista, atacant amb fluïdesa i defensant amb alguna dificultat, ja que s’anaven amb alguna facilitat, acabant amb un marcador favorable de 10-17.

El segon període seguim amb la defensa en pressió, però amb més dificultats a parar a alguns jugadors locals i en atac ens costava buscar les millors opcions i atacs fluids, el quin ens va fer anotar pocs punts, acabant amb un marcador favorable de 24-29.

El tercer període, va ser el més dolent per la nostra banda, on la defensa feia aigües, on no es va jugar fluït i en equip, on es fallaven molts tirs còmodes i això permetia a l’equip local, creure en el seu treball i en la victòria, acabant amb un atapeït 39-41.

En l’últim període, es va xiular la cinquena falta d’un jugador del CEM i va obligar a jugar amb 4 jugadors per la falta de puntuació en pista, cosa que aprofitem perfectament, amb una defensa forta a mitja pista, ajustant be les línies, no deixant passar a l’equip local i tenint atacs molt fàcils, posant una distància suficient per acabar tranquil·lament aquest partit amb un marcador de 48-67.

Agrair a les càmeres de Barça TV per venir a gravar per fer un treball de les Seccions Amateurs del FC Barcelona.

L’equip ja està matemàticament classificat per a la segona fase, ara ens queda seguir capdavanters i invictes en aquesta primera fase, per aconseguir un dels objectius marcats per a aquesta Lliga. Aquesta ratxa de 9 victòries de 9 partits seguits, és la millor des de que som la Secció Amateur del FC Barcelona i això és a causa del treball de tots els jugadors i de l’equip tècnic i de les ganes de seguir creixent com a equip.