CRÒNICA PARTIT LLIGA NACIONAL

13/01/2015

Aquest dissabte jugàvem el primer partit d’aquest any, amb només un entrenament i confiats de seguir amb el bon treball i la nostra ratxa de victòries per seguir invictes en aquesta primera volta.

Venia a jugar el CB Mifas de Girona i sabíem que ens posarien en moltes dificultats si no estàvem concentrats….

El primer període ja vam poder veure que l’equip gironí venia a per totes, amb una defensa ajustada i no deixant que poguéssim ficar moltes pilotes interiors, ens van deixar en 5 minuts amb 4 punts. La nostra defensa tampoc era molt forta i amb poc encert en atac, va acabar el període amb un desavantatge en el marcador de 8-11.

El segon període, ajustem més en defensa, vam tenir més paciència en atac, buscant bones opcions de tir, però encara així CB Mifas ens estrenyia en el marcador, i sense fer molt bon joc col·lectiu, acabem la primera part amb un marcador de 22-21.

Va ser en el tercer període, on comencem amb la nostra defensa amb pressió en tota la pista i en 5 minuts vam fer un parcial de 10-4, obligant a l’equip visitant a demanar un temps mort. El nostre treball va seguir fort en defensa i amb atacs més fluïts, seguíem augmentant l’avantatge en el marcador. La nostra defensa va ser ajustada i treballant tots en el mateix sentit, fent que l’equip de Girona només pogués anotar 2 punts en aquests últims 5 minuts del període, acabant el marcador 38-27.

En l’últim període seguíem amb la nostra defensa en pressió tota la pista i Mifas seguia amb un bon treball, posant de vegades en dificultats el nostre treball defensiu. En atac seguíem anotant amb el nostre treball d’equip i això ens va permetre guanyar el nostre cinquè partit consecutiu, acabant el partit 49-36.

Ara toca pensar en el partit d’aquest cap de setmana que ve, on viatgem a Gran Canària per acabar la primera volta de la primera fase com a capdavanter i únic equip invicte de la Lliga Nacional Grup Est.