CRÓNICA PARTIT LLIGA NACIONAL: CB SURESTE GRAN CANARIA 60 – UNES FC BARCELONA 57

16/02/2016

Aquest dissabte vam viatjar a Gran Canaria per jugar el primer partit de la segona volta de la Lliga Nacional.

Va ser un partit molt disputat des del primer minut. Els de Canàries, amb una defensa molt tancada, dificultaven els llançaments dels nostres jugadors, mentre que ells aconseguien un molt bon percentatge en els llançaments, cosa que feia que sempre anéssim per darrere en el marcador, acabant el 1er quart per 16-14.
En el 2on quart va ser més del mateix. Les imprecisions en algunes passades i el baix encert en llançament feien que el Unes FC Barcelona no pogués posar-se per davant en el marcador. El conjunt canari, un equip de gran envergadura aprofitava aquesta avantatge tant en atac com en defensa, acabant a la mitja part amb un 28 – 26.
La desesperació en el poc encert sota cistella s’apoderava de nosaltres, cosa que va aprofitar Gran Canària per ampliar la diferència acabant el 3er quart per 46 – 38.
En l’últim quart es va demostrar la millor defensa del nostre equip, recuperant un gran nombre de pilotes, i en menys de 4 minuts estàvem 2 per sota (52 – 50). A partir d’aquí, Canàries va aprofitar els errors ofensius per treure contraatacs i acabar de matar el partit amb un resultat final de 60 – 57.

Segona derrota consecutiva, ara toca seguir treballant per aconseguir una victòria al proper partit, el dissabte 27 de febrer a les 16:00h a St.Feliu de Llobregat.