CAMPIONS LLIGA NACIONAL GRUP EST

16/02/2015

Aquest dissabte jugàvem un partit contra el CAI Saragossa Promeses a casa, on si guanyàvem sabíem que matemàticament seríem Campions de la Lliga Nacional Grup Est.

Va començar el primer període i ja es va veure que anava a costar una mica el partit, a causa que els joves jugadors de Saragossa defensaven molt bé i atacaven amb massa facilitat, en part a causa que el nostre equip no estava concentrat en la defensa ni en les ajudes, amb poques cistelles en els dos equips, acabant amb un marcador de 8-9.

En el segon període, semblava que el nostre equip volia jugar més ràpid i millor, però seguíem fallant molt en atac, amb precipitacions en atac i amb una fluixa defensa, permetent als jugadors visitants anotar amb facilitat, acabant amb un marcador de 20-19.

El tercer període comencem bastant malament, ja que CAI  Saragossa ens va fer un parcial de 0-7 en 3 minuts, a partir d’aquest minut, va semblar que la defensa es va començar a ajustar i en atac, millorem una mica buscant algunes opcions clares de tir i amb bons bloquejos als nostres jocs interiors, acabant el marcador amb un ajustat 32-32.

Com en els últims partits, va arribar l’últim període, on el nostre equip sembla que està acostumat a donar el tot pel tot i amb un parcial de 10-4 en 5 minuts, es va trencar el partit, amb una defensa molt ajustada, no permetent que sortissin amb facilitat, provocant diverses possessions de 8 i 24 segons i en atac buscant als nostres homes ràpids per sortir en contraatac i en atac buscant les millors opcions amb cistelles fàcils, acabant el partit amb un marcador de 46-37.

Amb aquesta victòria, som matemàticament CAMPIONS de la Lliga Nacional Grup Est i a dia d’avui com a Líders indiscutibles i Invictes.

Ara tenim un mes de descans de partits per preparar els dos últims partits d’aquesta Lliga contra Sud-est Gran Canària i contra CB Mifas.