CAMPIONS LLIGA CATALANA

06/11/2023

Aquest dissabte 4 de novembre, vem jugar la Final de la Lliga Catalana, i ho feiem a casa, a St. Feliu de LLobregat al nostre pavelló Juan Carlos Navarro.

El rival, el Bàsquet Girona i com era de preveure, el rival venía a per totes i a possar les coses molt dificils a l’equip blaugrana.

El primer quart, va haver-hi molta igualtat entre els dos equips, tal com reflexa el marcador, amb una petita avantatge per un punt pel conjunt santfeliuenc per un 17 a 16.

El segon quart, el conjunt blaugrana va apretar una mica més en defensa i va tancar opcions interiors a l’equip gironí i li va permetre marxar una mica al marcador acabant la mitja part amb un marcador favorable pels blaugranes de 36-26

A partir d’aquí el conjunt entrenat pel Jaume Vilella, va apretar en defensa i no deixant que els jugadors importants del Bàsquet Girona, anotessin amb facilitat i buscant bones opcions ofensives i amb transicions ràpides van acabar amb una bona avantatge al marcador de 61-45

L’últim quart va seguir sent una mica del mateix, bona defensa blaugrana, tancant opcions al conjunt gironí i anotant amb facilitat, acabant el partit amb una gran victòria important per 89-45

D’aquesta manera, el conjunt de Sant Feliu de Llobregat, en dos mesos, ja han guanyat la Supercopa Catalana i la Lliga Catalana.

Ara toca centrar-se pel inici de la Lliga Nacional, ja que el 18 de novembre comença la segona divisió nacional i l’equip blaugrana viatja a Castelló