VICTORIA D’EQUIP

02/02/2015

VICTORIA D’EQUIP

Aquest dissabte jugàvem a Sabadell contra el CE St Nicolau i ho fèiem contra un rival que fins avui no havia perdut cap partit a casa i tenia una mitjana de 63 punts a favor i 21 en contra en la seva pista, havent perdut només com a visitant en la nostra pista de St. Feliu de Llobregat.
Així ens enfrontàvem el primer contra el segon de la Lliga Nacional Grup Est, en un dels millors i més interessants partits d’aquesta jornada.

Va començar el primer període amb l’equip local amb molta força, buscant als seus dos jugadors referència i fent mal amb els seus atacs, a causa que no vam estar molt encertats en defensa i a tancar espais, acabant amb el marcador de 15-10.

En el segon període, tot va començar a arreglar-se amb un joc una mica més assentat per la nostra banda, jugant en equip, buscant les millors opcions en atac i tancant als seus jugadors importants, acabant amb un marcador de 27-23.

En el tercer període, va anar una mica més del mateix, jugant bé en atac, buscant opcions clares, desbordant en molts moments la defensa local, però en defensa deixant molts espais perquè anotessin amb facilitat, acabant amb un marcador de 37-34.

Va arribar l’últim període, sabent que podíem guanyar el partit a causa que estàvem jugant bastant millor que el rival i l’única cosa que havíem de fer era, tancar bé els espais en defensa i no permetre els seus tirs còmodes, i va anar així, a poc a poc anàvem remuntant en el marcador, veient com s’escurçaven les diferències i posant nerviós a l’equip local que veia com no podien anar-se en el marcador a causa del millor joc del nostre equip que desenvolupàvem, tant va ser així que en els últims 8 segons ens van fer una falta que va permetre al nostre equip tirar dos tirs lliures i col·locar el marcador a 49-50, el nostre entrenador va demanar temps mort i va configurar una última defensa en pressió, vem recuperar la pilota i vam ser a punt d’anotar una cistella més, però al final la vem fallar, deixant el marcador final amb un ajustat 49-50.

Una vegada més vam demostrar que jugant en equip i desenvolupant el nostre joc, som millors que el rival. A dia d’avui seguim com a únic equip INVICTE amb 8 partits i 8 victòries, amb 2 victòries més que el segon classificat i amb moltes opcions de classificar-nos com a primers per a la segona fase.

Ara toca pensar en el partit d’aquest dissabte contra el CEM L’Hospitalet i seguir amb el treball que estem desenvolupant, demostrant el nostre bon joc i seguir creixent com a equip.