ÚLTIM PARTIT PRIMERA VOLTA LLIGA NACIONAL

30/01/2017

Aquest dissabte hem jugat l’últim partit de la primer a volta de la Lliga Nacional Grup Aquest i ho fèiem en St. Feliu de Llobregat enfront del CB MIfas de Girona.

Comencem el primer període amb una pressió tota la pista i no deixant que l’equip gironí pogués fer el seu joc de bloquejos. Robant bastantes pilotes, forçant males passades i buscant bones opcions en atac, ens permetia estar per davant en el marcador i jugar al nostre joc, acabant el marcador amb 16-7

En el segon període, va ser una mica més del mateix, ofegant al Mifas en el seu propi terreny, seguint amb una bona pressió en tota la pista i buscant bons atacs, amb situacions fàcils sota cèrcol, acabant amb un marcador de 33-12.

En el descans, es va aprofitar per comentar que havíem de seguir amb aquest mateix treball i no baixar els braços i així va ser, comencem el tercer període amb aquestes mateixes ganes de robar pilotes de forçar possessions de 24 segons al Mifas i de buscar bons atacs i veure al jugador millor posicionat per buscar cistelles fàcils, acabant amb un marcador de 49-18.

En l’últim període seguim amb el mateix treball, defensant en el nostre camp i provocant males passades i defensant als seus homes alts, perquè no entressin a la zona i en atac, seguíem buscant bones opcions de tir i bones passades interiors que ens van permetre acabar amb un marcador favorable de 67-28.

D’aquesta manera acabem aquesta primera ronda, amb 4 victòries i dues derrotes, esperant poder millorar en aquesta segona volta.