SEGUIREM TREBALLANT

22/03/2016

Aquest dissabte jugàvem un partit molt important per a la classificació automàtica als quarts de final de la Lliga Nacional en el nostre Pavelló Juan Carlos Navarro a St. Feliu de Llobregat entre els equips de l’UNES FC BARCELONA i ADEMI TENERIFE.
Un partit molt disputat on des del principi ja es veia com l’equip visitant venien molt concentrats, sabedors que havien de guanyar si o si aquest partit tan important per als dos equips. En els primers minuts no vam estar encertats en la nostra defensa mixta, ja que sortien amb massa facilitat i en canvi en atac teníem molts problemes per ficar cistelles fàcils, en canvi el conjunt de Tenerife, amb una molt bona defensa als nostres jugadors clau i tenint molt bons percentatges de tir, s’anava ficant en el partit, acabant aquest primer període amb un desavantatge de 4 punts, 12-16.
El segon període va ser igual, ja que vam haver de renunciar a la nostra pressió mixta i quedar-nos en una defensa tancada, perquè no poguessin entrar amb massa facilitat, però així i tot ens costava parar les entrades per a dalt i per la línia de fons dels jugadors visitants i deixant-los tirs molt còmodes i en el nostre cas seguíem sense tenir molt encert en els tirs, permetent acabar amb un empat en el parcial del segon període, acabant la mitja part amb un resultat advers de 22-26.
En la mitja part ja es va comentar que no ens entraben les pilotes i que ens faltava tancar molt més la defensa i no deixar entrar als seus homes clau. Amb aquesta mentalitat sortim a intentar aixecar el partit, però una vegada més, seguíem sense fer un bon treball de bloquejos, a seguir tirant amb massa precipitació i sense massa joc d’equip i si damunt li vam sumar la fragilitat defensiva i el major encert del conjunt de Ademi Tenerife, va facilitar que aquest període l’avantatge augmentés una mica més en contra, perdent el parcial per 11-13 i veient reflectit el marcador en un 33-39.
En aquest últim període, ens ho jugàvem tot, d’una banda intentar guanyar el partit i en cas contrari, perdre de menys de 9 punts, per mantenir l’average. Desgraciadament vam tornar a caure en l’individualisme, en tirs ràpids i en una defensa arriscant poc en els seus tirs exteriors, causant aquesta derrota pel marcador 45-56, que ens deixa matemàticament tercers d’aquesta Lliga Nacional i amb poques opcions de classificar-nos per als quarts de final.
Ara toca aixecar cap, analitzar les errades individuals i col·lectives i veure que podem millorar aquests tres entrenaments que ens queden per davant per intentar aconseguir una victòria a Sabadell, ja que és l’única cosa que ens permetria tenir opcions als encreuaments de quarts de final.