PRIMER PARTIT LLIGA NACIONAL

17/12/2015

Aquest dissabte jugàvem el primer partit de la Lliga Nacional de Bàsquet Cadira de Rodes contra un gran equip com és el Sureste Gran Canària i ho fèiem a la nostra casa, a Sant Feliu de Llobregat.

El partit se suposava molt ajustat per la igualtat de les dues plantilles i així va ser, durant tot el partit els avantatges van ser curts però per als afeccionats que van assistir al Pavelló Juan Carlos Navarro, va ser molt intens i emocionant fins al final.
Tal va ser la igualtat que en els dos primers períodes van estar empatats, en el primer 8-8 i en el segon 13-13. Va ser en el tercer i quart període on el nostre equip va poder arrencar un lleuger avantatge en el marcador acabant amb un ajustat 40-35 en l’electrònic.

Destacar la bona defensa que es va fer durant tot el partit, la tranquil·litat en què es van jugar els minuts importants del partit i que tots els nostres jugadors van poder aportar punts a l’equip.

Punts Unes FC Barcelona: Teddy – 8, Carlos – 5, Parri – 5, Adalberto – 2, Oscar – 3, Dani – 2, Teo – 5, Alfredo – 5 i Juan Carlos – 5.

Punts Sureste Gran Canària: Antonio – 10, F. Jose – 2, Joaquin, 19 isocis-fcbarcelona-navarro-basquet Antonio Muller – 4