PRIMER PARTIT LLIGA NACIONAL

desembre 17, 2015

Aquest dissabte jugàvem el primer partit de la Lliga Nacional de Bàsquet Cadira de Rodes contra un gran equip com és el Sureste Gran Canària i ho fèiem a la nostra casa, a Sant Feliu de Llobregat.

El partit se suposava molt ajustat per la igualtat de les dues plantilles i així va ser, durant tot el partit els avantatges van ser curts però per als afeccionats que van assistir al Pavelló Juan Carlos Navarro, va ser molt intens i emocionant fins al final.
Tal va ser la igualtat que en els dos primers períodes van estar empatats, en el primer 8-8 i en el segon 13-13. Va ser en el tercer i quart període on el nostre equip va poder arrencar un lleuger avantatge en el marcador acabant amb un ajustat 40-35 en l’electrònic.

Destacar la bona defensa que es va fer durant tot el partit, la tranquil·litat en què es van jugar els minuts importants del partit i que tots els nostres jugadors van poder aportar punts a l’equip.

Punts Unes FC Barcelona: Teddy – 8, Carlos – 5, Parri – 5, Adalberto – 2, Oscar – 3, Dani – 2, Teo – 5, Alfredo – 5 i Juan Carlos – 5.

Punts Sureste Gran Canària: Antonio – 10, F. Jose – 2, Joaquin, 19 isocis-fcbarcelona-navarro-basquet Antonio Muller – 4