PARTIT LLIGA NACIONAL: UNES FC BARCELONA – CEM L’HOSPITALET

13/02/2017

Aquest dissabte a les 16h jugàvem el primer partit de tornada i ho fèiem a St. Feliu de Llobregat contra els nostres amics i veïns del CEM L’Hospitalet.

L’equip visitant es va presentar amb baixes importants, però ja en el primer període, van demostrar que ens anaven a plantar cara si baixàvem els braços i amb un parcial inicial de 0 a 6, van saltar les alarmes en el Pavelló Juan Carlos Navarro, però després d’un temps mort i alguns canvis, vam començar a entrar en pista, amb una pressió molt forta i defensant be les seves sortides ràpides, acabant aquest primer període amb un marcador favorable de 12-7.

Va ser en el segon període, on sortim a per totes i vam demostrar el nostre veritable nivell de joc i d’equip, es va jugar de manera fluïda, fent molt bona defensa de pressió, sense deixar opcions en atac als del CEM i treballant ben les opcions en atac, acabant amb un parcial de 21-2 i acabant amb un marcador favorable de 33-9.

En el tercer període, va anar una mica més del mateix, seguíem amb la nostra pressió en defensa, forçant moltes possessions en el seu camp de 8 segons o de 24 segons en atac i buscant bones ajudes entre els jugadors, bons bloquejos i tenint opcions clares de tir que ens van permetre augmentar l’avantatge en el marcador, acabant amb un clar 54-19.

En l’últim període, va ser nostra relaxació la que ens va marcar, no vam defensar bé en la pressió, les nostres ajudes no arribaven a temps, en atac juguem bastant relaxats i no amb tensió i això va fer que no poguéssim anotar amb facilitat, acabant amb una victòria per 67-34.