PARTIT LLIGA NACIONAL CONTRA SURESTE GRAN CANARIA

13/02/2018

L’UNES Barça ha superat aquesta tarda per 47-30 al CB Sureste GC Santa Lucíaen el primer partit de la segona volta. Els blaugranes han dominat l’enfrontament en tot moment, tot i que els visitants no han deixat que el Barça s‘escapés en el marcador fins al tercer quart.

En el primer període el Barça ha sortit molt millor al parquet i ha imposat el seu joc. Els d’Oriol  Claret han obert una diferència de punts que han anat gestionant al llarg de tot el partit (14-7). La dinàmica positiva ha seguit en els segons deu minuts en els quals el Barça s’ha posat a 13 punts dels seus rivals que han estat incapaços de frenar els contraatacs dels blaugranes. Al descans, el conjunt català dominava per 24-11.

A la represa el desencert de cara a cistella per part del Barça ha permès al CB Sureste GC Santa Lucía somiar amb la victòria, però els homes d’Oriol Claret han sabut tirar d’ofici i controlar el partit quan els visitants estaven millor. Ja en l’últim període, l’únic que el Barça no ha guanyat (11-11), els locals han gestionat l’avantatge que tenien per aconseguir la quarta victòria de la temporada per 47-30.