MONTSE GRACIA PREMIADA PELS DIRIGENTS DE L’ESPORT CATALÀ

23/02/2016

Montse Gracia, presidenta de Unes Unió Esportiva, guardonada en el sopar anual de l’entitat que presideix Pere Sust, l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport (ACDE) com a Millor Dirigent de l’any 2015.

Aquest guardó, juntament amb altres premis que atorga l’associació, es lliura durant la celebració de la Nit del Dirigent de l’Esport que posa en valor i agraeix la tasca a una sèrie de directius que de forma anònima dedica el seu temps i esforç per tal que l’esport català segueixi assolint èxits.

Montse Gracia està vinculada a Unes Unió Esportiva des de 1983 quan va esdevenir secretària de l’entitat fins al desembre del 2011. En aquell any Montse Gracia va prendre el relleu i es va convertir en la presidenta de Unes Unió Esportiva. En aquests anys ha promogut dos projectes claus a l’entitat: L’equip del Unes FC Barcelona amb un conveni amb el FC Barcelona i el projecte Escola AFA, així com diverses accions socials buscant millorar la inclusió social de les persones amb discapacitat i de les seves famílies.

Actualment la nostra entitat conta amb 9 Escoles AFA per Catalunya, amb convenis amb els principals Hospitals de Catalunya i amb Centres d’Educació Especial. Realitzant Jornades de Sensibilització i Inclusió a moltes escoles, conjuntament amb alguns Ajuntaments.GetAttachment (2)