MONTSE GRACIA PREMIADA PELS DIRIGENTS DE L’ESPORT CATALÀ

febrer 23, 2016

Montse Gracia, presidenta de Unes Unió Esportiva, guardonada en el sopar anual de l’entitat que presideix Pere Sust, l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport (ACDE) com a Millor Dirigent de l’any 2015.

Aquest guardó, juntament amb altres premis que atorga l’associació, es lliura durant la celebració de la Nit del Dirigent de l’Esport que posa en valor i agraeix la tasca a una sèrie de directius que de forma anònima dedica el seu temps i esforç per tal que l’esport català segueixi assolint èxits.

Montse Gracia està vinculada a Unes Unió Esportiva des de 1983 quan va esdevenir secretària de l’entitat fins al desembre del 2011. En aquell any Montse Gracia va prendre el relleu i es va convertir en la presidenta de Unes Unió Esportiva. En aquests anys ha promogut dos projectes claus a l’entitat: L’equip del Unes FC Barcelona amb un conveni amb el FC Barcelona i el projecte Escola AFA, així com diverses accions socials buscant millorar la inclusió social de les persones amb discapacitat i de les seves famílies.

Actualment la nostra entitat conta amb 9 Escoles AFA per Catalunya, amb convenis amb els principals Hospitals de Catalunya i amb Centres d’Educació Especial. Realitzant Jornades de Sensibilització i Inclusió a moltes escoles, conjuntament amb alguns Ajuntaments.GetAttachment (2)