Molt a prop de la victòria

12/04/2021

L’UNES Barça domina el marcador tot el partit, però es veu superat per l’Adapta Zaragoza en els darrers segons (50-48).

UNES Barça va estar molt a prop de la victòria en la seva visita a la pista de l’Adapta Zaragoza, però va acabar perdent per 50-48, en partit corresponent al grup d’ascens de Primera Divisió de bàsquet amb cadira de rodes.

El conjunt blaugrana va manar en el marcador durant gairebé 32 minuts de partit, amb una defensa pressionant que va saber reduir l’atac dels aragonesos per controlar el ritme del partit. Després de tancar el primer període amb un favorable 6-13, els locals van reaccionar i es va arribar al descans únicament amb un punt d’avantatge per l’UNES Barça (20-21).

El tercer quart va ser totalment dels jugadors blaugranes i la intensitat del seu joc els va permetre obtenir un avantatge de 9 punts a l’acabar aquest període (30-39).

Tot i el resultat advers, l’Adapta no va abaixar els braços van anar retallant la diferència per a poder disputar la victòria a les darreres accions del partit. En aquests moments, el conjunt aragonès va saber jugar amb més tranquil·litat i encert i va poder capgirar el marcador en els segons finals. Pel conjunt blaugrana, el jove Biel Carbó va ser amb molta diferència el seu màxim anotador amb 17 punts.