L’UNES FC Barcelona s’imposa a la Copa Catalunya

17/06/2021

Aquest dissabte 12 de juny s’ha disputat la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes al Pavelló Municipal d’Esports de la localitat gironina de Calonge entre l’UNES FC Barcelona i el BCR CEM Hospitalet amb victòria per l’equip blaugrana per un ajustat 41 a 34.

Feia algunes temporades que tots dos equips no s’enfrontaven en competició catalana i aquesta Copa Catalunya ha estat una bona oportunitat per veure en acció a aquests dos grans equips.

El partit va ser molt igualat, el primer quart, va acabar amb una petita desventatja de 2 punts 6 a 8, el resultat al descans va seguir sent favorable al BCR CEM Hospitalet per un sol punt de diferència, 16 a 17.

Un gran tercer quart dels jugadors dirigits en aquest partit per Jaume Vilella, va decidir la Copa, al final del tercer quart la diferència de 4 punts a favor de l’UNES FCBarcelona va ser determinant, corrent al contra atac, buscant les millors opcions interiors i defensant bé als seus jugadors, no permeten que anotessin amb facilitat.

Arribat el darrer quart, el BCR CEM Hospitalet no va poder donar la volta al marcador, degut en part a la forta defensa plantejada pel Jaume Vilella i seguint amb les contres buscant l’avantatge numèrica de jugadors atacants, arribant al final del partit amb un marcador favorable a l’UNES FC Barcelona, per 41 a 34.