L’UNES Barça tanca la Lliga fora de la “final-four”

12/05/2021

Dues derrotes a la pista del Abeconsa Ferrol el confirmen a la darrera posició de la fase d’ascens de Primera Divisió.

L’UNES Barça ha acabat aquesta temporada la seva participació a la Primera Divisió de la Lliga de bàsquet amb cadira de rodes, amb dues derrotes davant l’Abeconsa Ferrol, que l’ha situat definitivament a la darrera posició de la classificació de la fase d’ascens.

Els dos partits es van disputar a la pista del conjunt gallec i tot i que en el primer partit jugat el passat divendres l’UNES Barça no va tenir cap opció i va caure derrotat per un clar resultat de 76-55, en el partit del dissabte el marcador va estar força més igualat i l’equip blaugrana es va mostrar més encertat en la faceta anotadora, encara que no li va servir per sumar una darrera victòria aquesta temporada, al sortir derrotat per 83-78.

Amb aquests resultats l’UNES Barça acaba en la sisena i darrera posició de la lligueta de la fase d’ascens, mentre l’Abeconsa Ferrol jugarà la final four com a primer classificat. Els altres tres equips que jugaran aquesta fase final seran el Joventut de Badalona, l’UCAM Múrcia i l’Adapta Zaragoza.