LÍDERS AL FINAL DE LA PRIMERA VOLTA LLIGA NACIONAL

15/01/2019

El UNES Barça no va fallar tampoc aquest cap de setmana. Després de l'aturada nadalenca el conjunt dirigit per Oriol Claret va tornar amb les bateries carregades i es va imposar a la pista del CB Sud-est GC Santa Lucia per 36-52.

Intensitat des d'un inici
Els blaugranes van començar molt forts el partit i van anar agafant un avantatge que al descans ja era de 10 punts (17-27). A la represa, la tònica del partit es va mantenir i els de Sant Feliu de Llobregat van mantenir la diferència en el marcador al final del tercer període (28-38). Ja en el quart, els d'Oriol Claret van tornar a prémer l'accelerador per acabar sumant la quarta victòria consecutiva, gràcies al 36-52 definitiu.

Invictes a la primera volta
Després de finalitzar la primera volta de la lliga, el UNES Barça segueix comptant els seus partits per victòries. Quatre triomfs en quatre jornades que permeten als blaugranes liderar el seu grup amb comoditat: dues victòries de marge sobre el segon i el tercer classificat i tres sobre el ADEMI Tenerife, quart classificat del grup.

Aquest dissabte a les 20:00h vam jugar el primer partit de la segona volta contra Ademi Tenerife al Pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat