L’ESCOLA AFA GRACARE GUANYA LA LLIGA CATALANA N2

març 13, 2018

L’Escola AFA ha tocat la glòria després de finalitzar la Lliga Catalana N2 invicte. Els de Yeray Marín s’han proclamat campions superant el SE Bamesad, el segon classificat, (35-23). Els locals han anat de menys a més i han dominat el partit a partir de la segona meitat.

Els primers compassos han estat de tempteig amb moltes imprecisions ofensives, i un major llançament exterior, i en defensa no han mostrat la solidesa necessària i els visitants s’ha mostrat còmodes amb el seu joc interior (5-7).

En el segon quart s’ha començat a construir les accions amb un punt més de calma i en la defensa ha millorat la comunicació. Tot i que en el marcador general els santfeliuencs han seguit dos a sota el parcial ha acabat amb empat a 6 (11-13).

A la represa Yeray Marín ha demanat als seus, efectuar pressió a la sortida de la pilota i en atac sempre que es donés l’opció buscar sorprendre a les transicions ràpides. Aquest canvi tàctic ha permès a l’Escola AFA Gracare donar un cop de puny sobre la taula i capgirar l’electrònic (27-19).

El darrer tram de l’encontre ha permès donar entrada aquells jugadors que encara no han disposat de minuts i per tal de fer partícip a tots els jugadors. Tot i les rotacions els locals han seguit la bona dinàmica del tercer període, i han guanyat el parcial per 8 a 4 que deixat el definitiu 35-23

Un cop els àrbitres han senyalat el final del partit l’alegria s’ha desfermat entre els integrats de l’Escola AFA Gracare abraçant-se i felicitant-se per la bona feina que s’està portant a terme des de l’inici de la temporada. També cal destacar que els jugadors del SE Bamesad han tingut un bonic gest d’esportivitat donant l’enhorabona als santfeliuencs per haver-se proclamat campions de Lliga Catalana N2.

A partir d’ara cal seguir treballant de valent durant els entrenaments per seguir creixent i descobrint que com més aprenem, més gaudim d’aquest esport.

Crónica: Guillem Adalid
Fotos: Lluis Adalid

thumbnail_IMG_8422