L’Escola AFA es proclama campió de la Lliga Catalana

09/06/2021

L’Escola AFA es proclama campió de la Lliga Catalana després d’un partit molt disputat versus el Costa Daurada amb una cistella en l’últim segon, on el resultat final va ser per un ajustat 38-37.

El diumenge 6 de juny tocava disputar la final de la Lliga Catalana al pavelló Municipal de Girona – Fontajau contra el Costa Daurada que havia disputat el seu partit corresponent guanyant-lo amb claredat.

Durant la prèvia i el partit es podia comprovar el respecte que tenen un equip por l’altre. Així mateix, també es podia observar la tensió i els nervis que presenten tots dos equips.

El partit estava molt igualada durant tot el partit on tot el temps havia diferències de màxim 2 punts per part dels dos equips. Tot i així, l’Escola AFA va aconseguir un avantatge de 6 punts durant un dels quarts on el Costa Daurada va poder remuntar, a falta de 12 segons per finalitzar el partit l’Escola AFA es trobava a 1 punt per sota. Gràcies a un tir de Víctor Hermosilla a falta d’1 segon l’Escola AFA es va poder proclamar campió de la Lliga Catalana i així emportar-se el títol cap a Sant Feliu de Llobregat.

Agrair l’esforç, el treball en equip i l’ambició per part de tota la plantilla. Així mateix, destacar a Pablo Cubo i Alejandro Baca per l’esforç defensiu, Oriol Claret per la constància i treball, Víctor Hermosilla per la motivació mostrada durant tot el partit i per la cistella final, Rafa Benítez per la seva capacitat de millora dins el partit, a Adnan pel seu debut oficial i Biel Carbó pel lideratge. Gràcies a tots, sense vosaltres no hagués pogut ser possible.