El derbi s’escapa a la pròrroga

30/03/2021

L’UNES Barça cau en el temps afegit a la pista del Joventut (54-52) en un enfrontament molt igualat.

Igual que en el partit de la primera volta, el Joventut i l’UNES Barça van protagonitzar un partit molt igualat corresponent a la Primer Divisió de la lliga de Bàsquet amb cadira de rodes, i a l’igual que en xoc anterior que van disputar els dos equips, la victòria final va tornar a ser pel conjunt verd-i-negre per 54-52.

Aquest cop, però, va ser necessària jugar una pròrroga al pavelló olímpic de Badalona, després que el temps reglamentari acabés amb empat a 43.

Després d’una primera meitat que va acabar amb tres punts d’avantatge per al Joventut, el tercer quart va ser favorable al conjunt blaugrana que va tancar aquest parcial un punt per sobre en el marcador. En el quart, un marcador molt baix de 9-8 va forçar la pròrroga, en la qual l’UNES Barça va caure per 11-9 i deixava el marcador final 54-52 favorable als de Badalona.

Biel Carbó va ser el màxim anotador blaugrana amb 13 punts, mentre Xavi Vendrell va ser el jugador barcelonista més destacat en els rebots, amb 13 pilotes agafades.