CRÓNICA QUART PARTIT LLIGA NACIONAL

04/02/2016

Aquest dissabte jugàvem un d’aquests partits que a tots els jugadors els agrada estar present. El primer contra el segon i els dos equips arribaven invictes a la cita de les 16:00h en el Pavelló Juan Carlos Navarro de St. Feliu de Llobregat.
El partit va començar amb un bon encert per part dels dos equips, fruit d’algunes males defenses en general dels dos equips, acabant amb un marcador favorable al nostre equip de 14 a 12.
En el segon període, l’equip visitant va fer una millor transició defensiva, provocant que no poguéssim córrer el nostre contraatac amb facilitat, les defenses s’ajustaven més i es veia una igualtat en el marcador pròpia del partit d’aquests dos grans equips, que sabien el que s’estaven jugant, acabant amb un marcador en contra dels nostres interessos de 26 a 30.
En els dos primers períodes, teníem clar que calia parar les entrades clares dins de l’ampolla del jugador franquícia Sergio Gómez (Fasu), ja que ens estava fent molt mal amb els seus punts, 16 punts en aquests dos períodes.
Sortíem al tercer període, tenint clar que calia parar les entrades de Fasu i no deixant que els seus bloquejadors traguessin avantatge dels bloquejos. Doncs amb aquesta idea sortim a jugar, però moltes vegades seguia arribant a baix gràcies als bloquejos i als tres segons que els àrbitres no els xiulaven, per molt que des de la banqueta l’hi fèiem veure. En atac les contínues faltes de l’equip visitant provocaven que arribessin ràpidament als bonus i haver d’anotar alguns tirs lliures per seguir en el marcador, acabant el període amb un marcador desfavorable 41 a 44.
I va arribar el terrorífic últim període, on els dos equips van començar els 5 minuts amb avantatges curts en el marcador, lluitant cada pilota i cada possessió i ajustant les defenses provocant tirs llunyans o en el nostre cas, provocant diverses possessions de 24 segons als jugadors de Global Basket, arribant a posar-nos a sol 1 punt de desavantatge, quan a partir d’aquest moment, en comptes de ser els jugadors els protagonistes, van anar els àrbitres, xiulant-nos 4-5 accions molt estranyes a favor del conjunt dirigit per Oscar Trigo, provocant que els nostres jugadors se sortissin del partit, ja que com es pot veure en el vídeo van ser jugades totalment legals per part del nostre equip i van ser equivocacions, que creiem al nostre entendre, que van ajudar a l’equip visitant a tenir aquest avantatge.
Ens sap greu perquè era un partit, creiem nosaltres, molt igualat, on la victòria podia recaure en qualsevol dels dos bàndols, vist el que es va veure en la pista, els nostres jugadors ho van intentar de totes les maneres però ens van treure del partit i l’equip de Sabadell, va treure partit als seus jugadors de més experiència per seguir en el partit, van ser ells els qui van decantar la balança cap a l’equip visitant, per acabar amb un marcador injust de 55 a 64.