CRÒNICA PARTIT LLIGA NACIONAL: UNES FC BARCELONA 66 – CEM L’HOSPITALET 42

28/02/2016

Aquest dissabte 27 de febrer jugàvem un partit molt important per a la nostra entitat, ja que després de dues derrotes consecutives, l’equip tenia ganes de demostrar el treball setmanal que s’està fent aquest any i arrencar una bona victòria davant de la nostra afició.
El partit va començar amb un joc precipitat en atac per la nostra banda, amb fallades en els dos equips i amb defenses fortes per tancar als homes importants de tots dos equips, acabant amb un marcador de 13-10.
El segon quart va ser una mica més del mateix, la defensa visitant va pujar a pressió, donant problemes en algunes sortides controlades de pilota, nosaltres fallàvem algunes passades i en atac seguíem fallant alguna cistella fàcil, provocant que el marcador fos molt ajustat a la mitja part, amb un petit avantatge de 25-23.
Va ser en el tercer quart, on els nostres jugadors van demostrar tot el treball que estem fent, deixant de costat, les defenses molt dures de l’equip visitant i jugant al bàsquet, quan es va demostrar les nostres sortides al contraatac, el nostre joc interior, amb bones passades, bons bloquejos i no deixant que portessin aquest ritme tan travat l’equip visitant, amb una defensa molt forta i tancant espais per la nostra banda, provocant que només poguessin anotar 6 punts en aquest quart, acabant amb un marcador favorable de 44-29.
L’últim quart va ser més del mateix, sortim conscients que ells ens seguirien fent aquesta defensa tan agressiva, però que havíem de deixar-los fer i nosaltres jugar a bàsquet com sabem fer. Així va ser, vam seguir treballant en els contraatacs, bones defenses, atacant amb bons bloquejos i buscant bones opcions de tir i a poc a poc augmentant el nostre avantatge en el marcador, acabant amb un resultat de 66-42.
Aquest partit ens dóna la tranquil·litat de seguir segons en la classificació, de confiar en el treball que estem fent aquest any i ara tenim tres setmanes per preparar el penúltim partit de Lliga, a casa contra el Tenerife, on si guanyem, assegurem matemàticament els quarts de final.

Al final els dos equips van retre homenatge a JOSEBA, un jugador que ha mort fa poc i que havia jugat en els dos clubs i se li va lliurar al seu fill i a la seva dona una samarreta del FC Barcelona amb el seu nom a l’esquena.IMG_1859