CRÓNICA PARTIT LLIGA NACIONAL: CB MIFAS 37 – UNES FC BARCELONA 62

24/03/2015

12 DE 12, CAMPIONS DE LA LLIGA NACIONAL GRUP EST

Ahir juguem l’últim partit de la Lliga Nacional Grup Est, sabent que ja havíem fet els deures en la Lliga, quedant Campions des de fa 3 setmanes, però amb l’orgull d’aconseguir per primera vegada des que som la Secció Amateur del FC Barcelona, l’Imbatibilitat en la Lliga.

El primer període va començar bé, amb bones defenses, amb atacs fluids i bones cistelles, marcant diferències en el marcador, acabant amb un 8 a 20.

El segon període, va anar de fallades ofensives per les dues parts, amb moltes defenses i amb poc encert ofensiu, ja que es va marcar un parcial molt curt de 3 a 7, acabant amb un marcador d’11 a 27.

En el tercer període, l’equip local es va apropar en el marcador a causa que seguíem fallant molts tirs en atac i en defensa, teníem algun problema d’ajustos, acabant amb un marcador de 30 a 40.

Va ser en l’últim període, on l’equip va donar l’estirada final i va gaudir jugant bé, amb bons atacs, buscant les millors opcions, amb una defensa agressiva i acabant el partit amb la victòria per 37 a 62.

Aquesta victòria era molt important perquè, per primera vegada, des que som la Secció Amateur del FC Barcelona, hem quedat Campions i INVICTES en la Lliga Nacional Grup Est.
És molt important per a la nostra entitat aquesta victòria, perquè ens confirma en el treball tècnic que estem desenvolupant aquest any, a causa que malgrat perdre a jugadors importants aquesta temporada, tots els jugadors han aportat més i han treballat molt bé, per arribar a aconseguir aquesta fita històrica per a la nostra entitat.
Seguim creixent com a equip, treballant molt dur a nivell tècnic i els jugadors estan treballant moltíssim, per seguir creient en el nostre treball i en el nostre projecte.

Felicitar als jugadors, tècnics i a tots els membres que de l’entitat per aquesta victòria, per l’Imbatibilitat i pel treball realitzat fins ara.

Ara ens toca en quarts de final al Servigest Burgos, l’anada serà el final de setmana de l’11/12 d’abril a Burgos i la volta el cap de setmana del 18/19 d’abril en St. Feliu.