CRÓNICA PARTIT: DISCAESPORTS – UNES FC BARCELONA

29/01/2018

Aquest dissabte el nostre equip viatjava a Mallorca per jugar un interessant partit contra l’equip de Discaesport a les 12: 30h.

EL primer període va ser dominat pel nostre equip, amb bones opcions en atac, amb bona defensa i semblava que seria un partit tranquil, acabant amb un marcador de 5-12.

Però res més lluny de la realitat, l’equip local, animat per un centenar de persones que hi havia al pavelló, s’ho van començar a creure en cada cistella que anotavan i veien com s’anaven acostant al marcador, forçant mals passes nostres i el nostre equip era incapaç d’anotar amb tranquil·litat, acabant amb un marcador de 17-23.

Va ser en el tercer període, on el nostre equip no va trobar la manera de jugar, no anotava cap cistella, es fallaven moltes passades i no es trobava la maner d’aturar l’equip local, així ho demostra que només, vam anotar 4 punts en aquest quart i l’equip de Discaesport va anotar 10 punts, acabant amb un empat al marcador de 27-27.

Arribem a l’últim període on seguíem de la mateixa manera, jugant amb molts tirs fallats, pocs rebots i passes dolents, donant moltes opcions als locals que a falta de 3 minuts es van posar a dalt en el marcador, però al final els nostres jugadors van treure l’experiència que tenen i van saber tirar endavant el partit amb un marcador molt ajustat de 32-36.

Ara toca seguir treballant i analitzar les diferents causes del joc en aquest partit i veure perquè només anotem un 27% dels tirs que vam realitzar en aquest partit