AMB PRÒRROGA

26/01/2015

Aquest dissabte juguem el primer partit de la segona volta de la Primera Fase i ho vam fer contra el tercer classificat, el Ademi Tenerife.

La tensió en els preliminars, es podia tallar amb un ganivet, ja que els dos equip es jugaven molt, Tenerife per seguir en la lluita per aconseguir la segona fase i nosaltres per mantenir la diferència de partits i punts, continuant amb el nostre liderat i intentar seguir invictes en la categoria.

El primer període, va començar amb un 4-0 al nostre favor en els primers 5 minuts, demostrant que el partit era molt complicat i amb poques cistelles dels dos equips, a causa dels nervis, a poc a poc Tenerife s’anava afermant en el seu joc provocant que féssim moltes faltes i tirant molts tirs lliures en aquest període (2/14), a causa que anaven fallant aquests tirs lliures el marcador anava ajustat, acabant amb un marcador de 8-4.

El segon període, va ser quan Tenerife ens va estrènyer més i va començar a anotar amb relativa facilitat, a causa de desajustaments defensius i molta precipitació en atac, ja que en els primers 4 minuts ens van fer un parcial de 0-8, després a poc a poc vam ser recuperant la tranquil·litat, però no podíem desenvolupar el nostre joc, acabant la mitja part amb un marcador de 16-22.

El tercer període va ser una mica més del mateix, no ficàvem algunes canastres fàcils, buscàvem poca circulació de pilota i teníem massa precipitació en atac i en defensa seguíem sense ajustar-nos bé i amb poques ajudes, encara així anàvem remuntant a poc a poc i acabem amb un marcador de 26-29.

L’últim període va ser d’infart, a causa que en el minut 7 anàvem amb el major desavantatge en aquest període 31-37, arran de demanar un temps mort i fer una pressió tota la pista l’equip de Tenerife va començar a perdre pilotes, fruit de la nostra gran defensa i encert en els tirs posteriors i amb un parcial de 7-0 en 3 minuts, arribem als últims 14 segons amb un avantatge de 2 punts 41-39. Amb el temps mort de Ademi, havíem de defensar molt fort per poder guanyar o evitar que tiressin de 3 punts, al final se’ns va escapar un jugador i va ficar la cistella que va provocar la pròrroga.

La pròrroga, teníem clar que havíem de sortir amb la nostra defensa en pressió i buscar bones opcions de tir i amb la màxima tranquil·litat i així va ser amb un parcial 10-0 en 4 minuts, vam trencar el partit al nostre favor, fent que Ademi Tenerife solament anotés 1 punt en els 5 minuts de la pròrroga, va acabar el partit amb una altra victòria amb un marcador de 54-42.

Victoria molt important contra un rival directe, seguim com a únic equip invicte i capdavanters en solitari amb 7 victòries en 7 partits. Però hem de seguir creixent com a equip a causa que fallem molts tirs (23/66) i 18 pilotes perdudes són massa per afrontar aquesta Lliga.

Aquest dissabte tornem a tenir un partit important contra un altre rival directe, anem a Sabadell a jugar contra el segon classificat el CE *St Nicolau.