ACORD AMB GRACARE

setembre 19, 2017

image005El Club de bàsquet en cadira de rodes UNES FC Barcelona ha signat un acord de patrocini amb Gracare pel qual aquesta empresa col·laborarà en el subministrament i reparació de material esportiu i proveirà assistència tècnica i econòmica per a la temporada 2017/18.
 
Gracare és el fruit de l'aposta personal del seu fundador, Josep Maria Camós, un dels més prestigiosos tècnics ortoprotèsics a nivell mundial i president de INTERBOR, la federació Internacional de Ortoprotésica. El Sr. Camós veient la necessitat d'oferir una atenció específica a persones amb discapacitat motora, separada de la més generalista que oferien les empreses d'ortopèdia del moment, va fundar Gracare l'any 1991. Gracare es convertint-se així en l'empresa pionera a Espanya en proveir exclusivament productes i serveis d'ajuda a la mobilitat funcional. Des del seu inici Gracare ha subministrat ajudes tècniques a més de 20.000 persones, majoritàriament cadires de rodes, seients adaptats, ajudes a la transferència i altres articles per facilitar la vida diària.
 
Gracare és una empresa privada sense ànim de lucre, que col·labora amb diverses entitats socials i ONG. Com a part d'aquesta acció social, Gracare s'enorgulleix de convertir-se en Patrocinador del Club de bàsquet en cadira de rodes UNES FC Barcelona per a la temporada 2017-18, a través d'una aportació que contribuirà a consolidar l'equip i aconseguir els seus ambiciosos reptes esportius.
 
L'acord s'estén a la resta d'organitzacions englobades en el projecte UNES, especialment les Escoles AFA d'Activitat Física Adaptada. En virtut del mateix, els participants d'aquestes Escoles comptaran amb condicions especials en l'adquisició i finançament de productes d'ajuda a la mobilitat.
 
La seu central de Gracare es troba al carrer Entença, 165 de Barcelona (934 90 26 29), on compta amb 600 m2 d'exposició, magatzem i taller de reparacions. També disposa d'una sucursal a l'Av. Jacquard, 64 de Terrassa (937 36 25 49).
 
La signatura de l'acord es va desenvolupar a la seu de Gracare i van participar la Senyora Montse Gràcia, presidenta de UNES FC Barcelona, ​​i el Senyor Josep Maria Camós, fundador de Gracare.
image004