ACORD AMB GRACARE

19/09/2017

image005El Club de bàsquet en cadira de rodes UNES FC Barcelona ha signat un acord de patrocini amb Gracare pel qual aquesta empresa col·laborarà en el subministrament i reparació de material esportiu i proveirà assistència tècnica i econòmica per a la temporada 2017/18.
 
Gracare és el fruit de l'aposta personal del seu fundador, Josep Maria Camós, un dels més prestigiosos tècnics ortoprotèsics a nivell mundial i president de INTERBOR, la federació Internacional de Ortoprotésica. El Sr. Camós veient la necessitat d'oferir una atenció específica a persones amb discapacitat motora, separada de la més generalista que oferien les empreses d'ortopèdia del moment, va fundar Gracare l'any 1991. Gracare es convertint-se així en l'empresa pionera a Espanya en proveir exclusivament productes i serveis d'ajuda a la mobilitat funcional. Des del seu inici Gracare ha subministrat ajudes tècniques a més de 20.000 persones, majoritàriament cadires de rodes, seients adaptats, ajudes a la transferència i altres articles per facilitar la vida diària.
 
Gracare és una empresa privada sense ànim de lucre, que col·labora amb diverses entitats socials i ONG. Com a part d'aquesta acció social, Gracare s'enorgulleix de convertir-se en Patrocinador del Club de bàsquet en cadira de rodes UNES FC Barcelona per a la temporada 2017-18, a través d'una aportació que contribuirà a consolidar l'equip i aconseguir els seus ambiciosos reptes esportius.
 
L'acord s'estén a la resta d'organitzacions englobades en el projecte UNES, especialment les Escoles AFA d'Activitat Física Adaptada. En virtut del mateix, els participants d'aquestes Escoles comptaran amb condicions especials en l'adquisició i finançament de productes d'ajuda a la mobilitat.
 
La seu central de Gracare es troba al carrer Entença, 165 de Barcelona (934 90 26 29), on compta amb 600 m2 d'exposició, magatzem i taller de reparacions. També disposa d'una sucursal a l'Av. Jacquard, 64 de Terrassa (937 36 25 49).
 
La signatura de l'acord es va desenvolupar a la seu de Gracare i van participar la Senyora Montse Gràcia, presidenta de UNES FC Barcelona, ​​i el Senyor Josep Maria Camós, fundador de Gracare.
image004