A la final de la Lliga Catalana

09/06/2021

L’Escola AFA aconsegueix imposar-se versus Los Masters en una semifinal dominada durant tot el partit.

La Final Four es va disputar el passat diumenge al pavelló Municipal de Girona – Fontajau on es presentaven 4 equips: l’Escola AFA (1r grup A), el Costa Daurada (2n grup A), el Mifas (1r grup B) i Els Màsters (2n grup B). Sobre el paper, l’Escola AFA era la favorita per aixecar el títol però una lesió de Biel Carbó, feia que la Final Four estes més igualada y disputada.

Durant tot el partit l’Escola AFA va dominar el partit amb diferències aproximadament de 10 punts, impedint que Los Masters es poguessin apropar al marcador. Los Masters eren l’equip més veterà de la Final Four, on es va realitzar un joc ràpid per buscar el cansament de l’equip rival, tot i així ells tenien moltes rotacions En canvi, l’Escola AFA només disposava d’una rotació impedint el joc ràpid.

Durant el partit no es va poder fer el joc desitjat però gràcies a l’esforç i el treball en equip, per part de tota la plantilla, tant ofensiu com defensivament l’Escola AFA es va emportar la victòria i el pas a la final, per un 46- 33.