VICTORIA TREBALLADA

22/11/2016

Aquest dissabte jugàvem el nostre segon partit de Lliga Nacional i ho fèiem a casa, en St. Feliu de Llobregat contra el Sud-est Gran Canària.

Des del principi, sabíem que seria un partit que ens anava a exigir estar concentrats els 40 minuts, ja que aquest equip té molta experiència i a qualsevol moment ens posaven les coses molt difícils.

En el primer període, ja sortim concentrats i amb una defensa de pressió en tota la pista, anàvem buscant bones opcions de tir i robatoris de pilota que ens permetien estar per davant del marcador, acabant aquest període amb un marcador favorable de 12-6.

El segon període va ser una mica igual que l’anterior, ja que la nostra defensa de pressió, no permetia als Canaris, jugar còmodes i ens permetia tenir bones opcions de tir interior, i anar-nos en el marcador, acabant amb un marcador favorable a la mitja part de 24-10.

I va arribar el nostre fatídic tercer període on els Canaris, van buscar millors opcions de tir, a causa que la nostra defensa va començar a fallar i vam tenir moltes fallades de tir en atac, sense buscar les opcions clares de la primera part, fent-nos un parcial de 0-10, arribant a posar-se a 4 punts, acabant el període amb un parcial de 4-14 i un marcador de 28-24.

Va arribar l’últim període i teníem clar que o tornàvem a fer defenses de pressió i ajustant les nostres línies i jugàvem com a equip o se’ns anava a complicar molt el partit, i va anar així, vam tornar a defensar molt forts i encara amb poc encert en el tir, vam poder agafar un avantatge suficient per acabar el partit amb una victòria molt treballada i amb un parcial de 14-8, amb un marcador final de 42-32.

Ara toca seguir treballant dur i seguir creixent com a equip ja que tenim 3 setmanes de descans.