Victòria treballada del Unes Barça

10/12/2019

El conjunt d’Álex Carrillo ha hagut de lluitar fins a l’últim període per superar el Garmat Avilés i sumar la quarta victòria consecutiva.

L’Unes Barça ha sumat la quarta victòria de la temporada. Els blaugrana s’han topat amb el rival que els ha posat les coses més difícil fins ara: el Garmat Avilés.

El conjunt d’Astúries ha aguantat el ritme dels blaugrana durant tres períodes, en un duel que ha arribat amb l’ajustat 49-42 al descans. El Unes Barça, que feia la sensació de ser superior, no ha trobat la fórmula per trencar el partit fins a l’últim període.

El parcial de 21-13 dels últims 10 minuts ha sentenciat el partit a favor dels de Sant Feliu, que han acabat imposant-se per 70-55.

Invictes després de quatre jornades

La victòria consolida l’Unes Barça en el liderat de la Segona Divisió. Els blaugrana són líders en solitari amb quatre victòries en quatre jornades, dues més que el Discaesport, que és el segon classificat.