L’ESCOLA AFA GRACARE CREU AMB LA SEVA DEFENSA I POSA LA CINQUENA

27/02/2018

UNES Escola AFA Gracare 48-18 Màsters FCEDF

Els santfeliuencs han superat els Màsters FCEDF (48-18) tot i una primera meitat amb dubtes i un atac travat, situant-se un a baix al descans, gràcies a un treball defensiu excel·lent, efectuant pressió en tot el tercer quart, que ha anul·lat per complet l’ofensiva rival que no han pogut remuntar. L’Escola AFA Gracare és manté una jornada més de la Lliga Catalana N2 líder invicte.

Els primers compassos el conjunt dirigit per Yeray Marín ha comés moltes imprecisions ofensives, buscant aplicar el que s’ha treballat durant la setmana. Però, malgrat tot els locals han mantingut la calma a la defensa, provocant els 3 segons i han aguantat solament dos punts a sota al final del període (8-10).

El segon ha seguit una tònica similar però amb una petita millora davant, apostant per finalitzar els llançament amb pantalla. Els de Marín no han baixat els braços en cap moment , però no han acabat de trobar la formula per donar-li la volta al marcador (17-18).

A la represa ha arribat la reacció santfeliuenca fent un canvi a la defensa, apostant per efectuar pressió des de la sortida de la pilota, dificultant molt l’ofensiva de l’esquadra visitant i a la parcel·la ofensiva, l’Escola AFA Gracare ha mostrat el punt de calma necessaria, amb l’entrada dels dos reforços del primer equip . Tot plegat ha provocat un parcial de 31 a 0 que ha sentenciat l’encontre (48-18).

Els de Yeray buscaran fer el ple de victòries davant del Bamesad el proper 10 de març (16.00.h) al Pavelló Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro- i assolir l’objectiu de finalitzar la fase regular de la Lliga Catalana N2 sense conèixer la derrota

Crónica: Guillem Adalid