NOUS ENTRENADORS UNES FC BARCELONA i ESCOLA AFA

22/09/2015

Us presentem al nou entrenador del primer equip del Unes FC Barcelona que jugarà aquest any la Lliga Nacional de Bàsquet en Cadira de Rodes.

Ell és l’Oriol Claret, un entrenador jove, amb experiència ja que ha sigut el Seleccionador Català Sub-18 que ha guanyat la Medalla d’Or amb la Selecció Catalana a Saragossa aquest any. I conjuntament amb l’Alba Marquina (2ª Entrenadora) i el Diego Lozano (Preparador Físic) i nova incorporació com a entrenador de l’Escola AFA que aquest any tornarà a jugar la Lliga Catalana, faran tot el possible per seguir formant als nostres jugadors i fent el possible per fer una bona temporada.Os presentamos al nuevo entrenador del primer equipo del Unes FC Barcelona que jugará este año la Liga Nacional de Baloncesto en Silla de Ruedas.

Él es Oriol Claret, un entrenador joven, con experiencia puesto que ha sido el Seleccionador Catalán Sub-18 que ha ganado la Medalla de Oro con la Selección Catalana en Zaragoza este año. Y conjuntamente con Alba Marquina (2ª Entrenadora) y Diego Lozano (Preparador Físico) y nueva incorporación como entrenador de la Escuela AFA que este año volverá a jugar la Liga Catalana, harán todo lo posible para seguir formando a nuestros jugadores y hacer una buena temporada.