INVICTES EN AQUESTA PRIMERA VOLTA

19/01/2015

Aquest cap de setmana viatjàvem a Las Palmas de Gran Canaria a jugar l’últim partit d’aquesta primer tornada de la Lliga Nacional, contra Sureste Gran Canària.

Anàvem amb totes les ganes de seguir com a capdavanters i únic equip invicte en la Lliga Nacional Grup Est.

El partit ja es preveia igualat, a causa dels últims fitxatges de l’equip local, reforçant-se amb dos jugadors de Divisió d’Honor, la veritat és que en línies generals el marcador anava sent ajustat, sempre a favor dels nostres interessos. A la mitja part es va arribar amb un marcador de 20 a 30 punts.

Amb una defensa en pressió tota la pista, amb defenses ajustades als seus homes importants, anàvem mantenint l’avantatge, arribant al final del tercer període amb el marcador de 35-46 punts.
Encaminem el final del partit, amb la mentalitat de guanyar el partit i seguir sumant, la veritat és que fallem bastants tirs en general, però ens portem el partit i la victòria a St. Feliu de Llobregat, amb el marcador final de 49-55 punts.

Ara ja toca pensar en aquest cap de setmana on ens enfrontem a un rival directe com és el Ademi Tenerife, el dissabte a les 16:00h però per problemes en el nostre pavelló, jugarem aquest partit en el Pavelló Andrey Xepkin (Carrer Mataró, S/N) de St. Feliu de Llobregat.