CRÓNICA PARTIT QUARTS DE FINAL

13/04/2015

Aquest dissabte hem viatjat a Tenerife per jugar els quarts de final, sabent que era un rival difícil i complicat en la seva pista.
El viatge va començar malament, a causa que el nostre jugador Angel Hernández no va poder viatjar amb l’equip per problemes de salut a l’últim moment i l’equip va viatjar al final amb 9 jugadors.

El pavelló estava bastant ple, gairebé 200 persones que estaven recolzant a l’equip local, encara que nosaltres comptàvem amb el suport de la Penya Juan Carlos Navarro i amb la Regidora de St. Feliu la Carme Mascarell.

El primer període comencem molt concentrats els dos equips, el nostre equip defensant bé, tancant opcions de tirs exteriors i no deixant córrer a l’equip de Tenerife i en atac buscant bones opcions de passada i de tir, acabant amb un marcador de 16-12.

El segon període, semblava que arrencàvem amb més intensitat en defensa, sortint en contraatac i fent cistelles fàcils, trencant el ritme de partit que ens plantejaven els locals, acabant amb un marcador de 24-25.

El tercer període, tot seguia igual, defenses fortes amb moltes opcions en tots dos costats, amb cistelles per part dels dos equips i sense grans avantatges, acabant el marcador ajustat amb un 35-36.

I va arribar el fatídic últim període, on semblava que tot el fet no havia servit per res. Els àrbitres van agafar tot el protagonisme del partit, expulsant amb 5 faltes personals a dos dels nostres jugadors alts, xiulant en contra del nostre equip, deixant fer el joc que afavoria a l’equip local, traient de les caselles als nostres jugadors que per molt que ho intentaven, no els deixaven amb decisions arbitrals molt partidistes, sempre a favor dels locals, aconseguint que agafessin a poc a poc un avantatge, acabant el partit amb un 53-38. Comentar que tal va ser el desequilibri que van fer els àrbitres amb el nostre equip, que solament vam anotar 2 punts en aquest quart..

Al final a un dels nostres jugadors li vam haver de portar a l’Hospital a causa de la duresa amb la qual van deixar jugar aquest últim quart i veurem com podem afrontar el partit de tornada aquest proper dissabte amb aquest desavantatge de 15 punts.

Agrair a la Penya Blaugrana Juan Carlos Navarro el seu suport incondicional durant tot el partit i al final ens van fer lliurament d’una placa per haver aconseguit aquesta fita històrica de guanyar 12 de 12 partits en la Lliga Grup Est.

Ara toca recuperar ànims i la salut d’alguns jugadors i afrontar amb tot el possible, el partit de tornada a casa i esperem poder lluitar amb totes les nostres armes, per aconseguir classificar-nos per a la Final Four.