CRÒNICA PARTIT LLIGA: UNES FC BARCELONA 62 – CB SURESTE GRAN CANARIA 41

16/03/2015

Aquest dissabte jugàvem l’últim partit a casa de la Lliga Nacional contra el CB Sureste Gran Canària i ho fèiem amb moltes ganes després de l’aturada d’un mes, per competicions europees i descansos. Durant aquest mes, hem pogut aprofitar per entrenar amb més tranquil·litat i aprendre d’errors que hem anat fent durant la Lliga.

En el primer període ja es va veure que el nostre equip va sortir molt endollat i tenint clar com havia de jugar, amb molta tranquil·litat jugant en equip, fent els sistemes de joc i defensant molt fort, va acabar amb un marcador de 15-8.

En el segon període, seguim amb un molt bon treball defensiu i en atac, encara que fallàvem molts tirs còmodes, seguíem treballant en equip, buscant bones passades i bones opcions ofensives, acabant amb un marcador de 27-19.

El tercer període, vam fer la nostra pressió en tot el camp, per trencar el partit al nostre favor, provocant moltes possessions de 8 segons a l’equip canari i una vegada passaven el camp, algunes de 24 segons i molts robatoris de pilota nostres provocant bons atacs amb superioritat numèrica, acabant amb un marcador de 48-30.

En l’últim període, va ser una mica més del mateix, molt seriosos en defensa, treballant en equip, fent els sistemes de joc que ens permetia trobar bones opcions d’atac, jugant amb molta calma i buscant les millors opcions ofensives, va acabar el partit amb un marcador favorable de 62-41.

Amb aquest partit ens acomiadem d’aquesta Lliga INVICTES a la nostra casa, seguim INVICTES en la Lliga i Campions de la Lliga Nacional Grup Est, esperant el partit que hem de jugar aquest diumenge a Girona contra el CB Mifas.

Seguim creixent com a equip per afrontar el decisiu encreuament per arribar a la Final Four i intentar pujar a Divisió d’Honor.