Inici del projecte d’equip 3×3 Unes-Global Basket

12/09/2024

Aquest divendres, 6 de setembre, s’ha donat el tret de sortida al nou projecte esportiu de l’equip de bàsquet en cadira de rodes 3×3 Unes-Global Basket, una iniciativa que neix fruit de l’acord de col·laboració entre el Club Unes Sant Feliu i el Club Global Basket de Sabadell. Aquest projecte té com a objectiu principal competir en el campionat de bàsquet 3×3 organitzat per la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF).

Coincidint amb l’inici de la temporada, l’equip Unes-Global Basket ja ha fet la seva primera aparició en competició, participant al torneig 3×3 celebrat a Sabadell en el marc de la festa major de la ciutat. Aquesta primera participació ha estat un èxit, servint com a preparació per afrontar el proper campionat de la FCEDF amb un equip més cohesionat i competitiu.

El projecte Unes-Global Basket és una clara mostra de la importància de les col·laboracions entre clubs per impulsar el creixement de l’esport adaptat a Catalunya, així com de la il·lusió i el compromís de tots els seus membres per afrontar nous reptes en aquesta disciplina del bàsquet en cadira de rodes.