Sense remuntar a la fase d’ascens

03/05/2021

L’UNES Barça es troba a la cua del grup, després de caure derrotat a la seva pista davant l’Adapta Zaragoza (57-62).

L’ UNES Barça va perdre davant l’Adapta Zaragoza per 57-62 en partit corresponent a la lligueta de la fase d’ascens de Primera Divisió de bàsquet amb cadira de rodes, que s’ha disputat aquest diumenge 2 de maig al pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat.

En el partit de la jornada anterior, l’UNES Barça també va sortir derrotat de la pista del Sureste GC Santa Lucía a Las Palmas per 62-43.

Amb aquestes derrotes, el conjunt blaugrana es troba a la cua del grup de sis equips que disputen aquesta fase d’ascens a la Divisió d’Honor, quan només li queden dos partit per disputar. El proper cap de setmana, l’UNES Barça jugarà aquests dos xocs contra el líder del grup, en un cap de setmana amb un doble enfrontament contra l’Abeconsa Ferrol a pista gallega.

Tot i que el partit contra l’Adapta Zaragoza va ser força igualat, la primera meitat va registrar un domini aragonès al marcador, que va arribar al descans amb un avantatge de vuit punts (26-34). A la segona part, els jugadors d’Álex Carrillo van poder dominar els marcadors dels dos parcial, però amb uns mínims avantatges d’un i dos punts respectivament, que va ser insuficient per donar la volta al resultat. Amb un Chichirita Petrut pletòric amb 26 punts, l’Adapta Zaragoza es va fer amb la victòria per 57-62, mentre per part barcelonista, Biel Carbó va ser el seu millor anotador amb 14 punts.