Victòria sense patir

03/03/2020

L’Unes Barça de bàsquet en cadira de rodes suma l’onzena victòria de la temporada i es queda a una de confirmar, matemàticament, la primera plaça.

Nova victòria contundent de l’UNES Barça, que segueix amb pas ferm cap a la fase d’ascens. En l’onzena jornada de lliga, els blaugrana van superar al Miarco Petraher BSR per 93-21, en un partit que va estar dominat en tot moment per part dels locals.

Després d’un primer quart en el qual els de Sant Feliu només van encaixar sis punts (24-6), l’avantatge al descans era de 32 punts (42-10). A la represa, els d’Álex Carrillo van seguir amb el ritme alt que va portar a tancar el tercer període amb el marcador de 67-16. Ja en l’últim quart, amb el partit sentenciat, el Barça va acabar signant un parcial de 26-5, per deixar el 93-21 definitiu.

A una victòria de la primera plaça

D’aquesta manera, l’Unes Barça manté el liderat i segueix invicte amb 11 victòries en onze jornades. A tres jornades per al final de la primera fase, els culers tenen un marge de dues victòries respecte el Leganés, és a dir, en cas de victòria blaugrana aquest dissabte, l’Unes Barça serà matemàticament primer de grup.