UNA MÉS

04/02/2020

L’Unes Barça de bàsquet en cadira de rodes supera al Discaesports Rudy Fernández i segueix intractable en la primera fase de la lliga.

Nova victòria de l’UNES Barça, en aquesta ocasió davant el Discaesports per 26-68. El partit, corresponent a la novena jornada de la segona divisió, va començar amb domini absolut per part dels culers. Un primer parcial de 0-14, que seria de 7-20 al final del primer temps, deixava intuir que els blaugrana no perdrien la seva imbatibilitat a Mallorca.

En el segon quart però, els locals van reaccionar i van ser capaços de guanyar el parcial per 13-13, deixant el 20-32 al descans.

A la represa, els d’Álex Carrillo van esvair tots els dubtes fent-se forts en defensa – encaixant només 4 punts-, mentre que en atac, Javier Vendrell va aportar de valent (18 punts, 6 rebots, 8 assistències i 29 de valoració) per obrir un forat de 28 punts que ja va ser decisiu (24-52).

Segueixen invictes

Finalment, l’Unes Barça es va acabar imposant per 26-68 i suma, d’aquesta manera, la seva novena victòria en nou jornades, sent líder en solitari del seu grup.