TERCER PARTIT i TERCERA VICTORIA, LÍDERS INVICTES

26/11/2019

Victòria contundent a Elx del Unes Barça Bàsquet en Cadira de Rodes per situar-se com a líder en solitari del seu grup.

El Unes Barça d’Àlex Carrillo no va tenir pietat d’un Elx que es va veure superat en tots els aspectes del joc. El conjunt culer va sortir molt endollat en els dos primers períodes i va deixar el partit encarrilat al descans.

Al final del primer període el resultat era de 26-8, mentre que al descans el domini blaugrana era aclaparador: 42-19.

Després del pas pels vestidors, els locals van intentar reaccionar, però el Unes Barça va tornar a accelerar en l’últim quart per deixar el 67-43 definitiu.

Líders en solitari

La victòria deixa al Unes Barça com a líder en solitari del seu grup amb tres victòries en tres jornades. Cal destacar, que els de Sant Feliu s’han enfrontat als tres grans favorits del grup per optar a la fase d’ascens, un fet que permet ser optimista a l’equip sota les ordres d’Àlex Carrillo.