PARTIT LLIGA NACIONAL CONTRA SURESTE GRAN CANARIA

20/02/2017

Aquest dissabte, hem viatjat a Gran Canària per jugar un partit molt important per mantenir les nostres aspiracions a accedir a la segona fase de la Lliga Nacional Grup Est. I ho fèiem contra Sureste Gran Canària, una pista que sempre ens ha costat treure bons resultats.

Es va plantejar un partit amb pressió en tota la pista i defensa mixta a dos dels seus jugadors més importants i treballant fort des de la defensa buscant bones opcions en atac i així va ser el primer període que fins al minut 8, el marcador reflectia aquesta igualtat amb un empat a 8 i va ser en els dos últims minuts on el nostre equip va agafar avantatge, acabant amb un marcador a favor nostre de 8-12.

I el segon període va ser una mica més del mateix, bones defenses, sobretot dels nostres homes de puntuació baixa amb una gran pressió i treballant bé en atac, encara que com sempre tenint un baix percentatge d’encert en el tir, acabant amb un marcador de 19-27.

En el tercer període seguim amb el mateix treball defensiu, de pressió i combinat amb defenses mixtes i treballant en atac per tenir més encert en percentatge i així va ser, vam mantenir la distància en el marcador acabant amb un 28-40.

Va ser en l’últim període, on els Canaris van estrènyer més i en els tres primers minuts ens van fer un 6-0 de parcial quedant un marcador de 34-40, obligant a demanar un temps mort al nostre entrenador i a partir d’aquesta aturada, el nostre equip va començar a rodar com una màquina perfecta i en els altres 6 minuts, vam poder fer un parcial que va trencar el partit amb un 0-15 i ens va permetre acabar amb una gran victòria a un rival directe per 36-57.

Remarcar l’esforç de tot l’equip i bon inici del nostre fitxatge, Alex Carrillo. Felicitats a tots i ara tenim tres setmanes per preparar 2 partits molt importants.