PARTIT CONTRA VALIDA SIN BARRERAS CB MIFAS

22/02/2018

El UNES Barça de bàsquet en cadira de rodes segueix a bon ritme després de superar el Valida sin Barreras – CB Mifas per 47-51 en un partit en el qual els locals van estar a punt de donar la sorpresa però el UNES Barça va saber tancar el partit en l’últim període.

En els dos primers quarts els blaugranes van plantejar una bona defensa sobre els homes més forts dels locals que va permetre al Barça obrir un petit avantatge en el marcador. De fet, al descans l’UNES Barça guanyava de 9 punts (17-26).

En el tercer període els gironins van tornar a ficar-se en el partit gràcies a la duresa defensiva, que en certs moments va curtcircuitar al UNES Barça. A falta de l’últim quart, l’UNES Barça guanyava només per 3 punts (34-37) però el conjunt dirigit per Oriol Claret va saber gestionar l’avantatge i sumar la cinquena victòria de la temporada (47-51).