Nova victòria de l’UNES Barça, que encara no ha perdut cap partit de la segona volta (33-45)

27/02/2018

L’UNES Barça ha visitat aquest matí la pista del CEM L’Hospitalet en el partit ajornat de la primera volta que aquests dos equips tenien pendent. El matx ha acabat amb victòria blaugrana per 33-45.

El duel ha començat amb molta igualtat, i al final del primer període els locals s’han situat un punt per davant al marcador (12-11). El Barça, però, ha canviat completament el ritme al segon quart. Els blaugranes han millorat molt en defensa i han pogut obrir una diferència de 7 punts gràcies al parcial de 7-15 que ha deixat el marcador en 19 a 26 al descans.

A la segona part el Barça ha sabut gestionar l’avantatge i fins i tot l’ha ampliat al tercer període, quan l’UNES s’ha situat 12 punts per sobre (23-35). Ja a l’últim període, tot i que els locals han millorat la seva efectivitat, el Barça no ha afluixat el ritme i ha acabat certificant la victòria per 33 a 45.

Ple de triomfs a la segona volta

Amb aquest triomf, el sisè de la temporada, els blaugranes continuen sense perdre en aquesta segona volta. De fet, l’UNES Barça només ha perdut en una ocasió aquest curs (davant el líder de la Lliga). La pròxima jornada Barça i Hospitalet es tornen a trobar, aquest cop, però, a la pista dels barcelonistes en el partit corresponent a la segona volta de la Lliga.