CRÓNICA PARTIT CB VILLA DE LEGANÉS BSR – UNES FC BARCELONA

11/11/2019

Aquest dissabte vam viatjar a Leganés per a jugar contra els nostres amics de CB Vila de Leganés BSR en el nostre primer partit de la Segona Divisió Nacional.
Sabíem que el partit es presentava complicat i que l’equip local ens anava a posar-ho tot molt difícil. El nostre equip va començar molt bé en el primer quart amb un parcial de 0-10 però fora de ser bo per al nostre equip, va anar a l’inrevés, vam voler guanyar el partit en aquest primer quart i rematar-lo amb intensitat però els vam donar l’oportunitat d’anar ficant-se en el partit amb els nostres errors. Hem d’aprendre a jugar amb els errors del rival i no caure en els mateixos errors.
Destacar que és el primer pas dels 14 passos que tenim per davant.
La sensació és que algunes coses van sortir bé i que els problemes d’ubicació i comunicació a poc a poc anirem millorant